Workshop

Ladies Got Talent: Masterclass Geluk met Wilma Veen

April 24th, 2018

Wil jij net als ik soms iets gelukkiger zijn? Gewoon ietsje GELUKKIGER? Hoe doe je dat? Kun je dat leren? Is het te leren? Ja!

Doe met ons mee in de MASTERCLASS GELUK! Avondje uit, wetenschappelijk onderzoek samen met 'Hoe doe jij dat nu, Wilma?', interactie, onverwachte belevenissen... GELUK voelen, proeven, beleven, zien, horen... en toosten op GELUK! Wat een BAK GELUK op één avond! Geef je op samen met jouw vriendinnen, zussen,...
Een Masterclass Geluk is echt een aanrader om te komen volgen bij Wilma in haar atelier.

Wat kun je verwachten?

Veel, heel veel tips en tricks over 'Hoe word ik iets gelukkiger?''
*Handlettering
*DoodleClay
*Kunst
*Filmpjes
*Inspiratie
*Storytelling 'Zeg Wilma, hoe doe jij dat?'

Wat krijg je?

*Koffie / thee / drankjes / lekkernijen
*Korting op het nieuwste boek IK GELUK JOU
*Handlettering kaart
*DoodleClay
*Verrassingspakketje mee naar huis
*Onvergetelijk avondje:)

Wat kost het?

€ 25,00 per persoon* (*de helft wordt door EGZ Ladies United bijgedragen. Laat dit bedrag je dus niet tegenhouden!!)

Wie is Wilma?

Ik heb je ongetwijfeld wel eens ontmoet en anders bij deze, Wilma is mijn naam. Misschien ken je mij van de tv serie ‘Op 3 ezels’ ‘Op uw gezondheid’ of was het onlangs tijdens een interview in de Telegraaf, Flair, NRC...of was het tijdens een radio-interview, waar gelukkig mijn kinderen niet doorheen gingen roepen, om te vragen of ik hun gymspullen had gezien. Het kan ook zijn dat u mij zag rennen in de supermarkt, helemaal onder de verf met verfschort en sportschoenen nog aan - incognito zullen we maar zeggen. lees verder!

Arcconf18 eventbrite 1

ARC conferentie

June 1st - June 2nd, 2018

€25

ARC NL Leidersconferentie 2018

Thema: “See Your City”

Subthema's: Leadership // Worship & Creative // Community // Next Generation

Op 1 en 2 juni organiseert ARC Nederland een conferentie met nationale en internationale sprekers. Deze conferentie richt zich op voorgangers, kerkplanters, (potentiele) leiders, aanbiddingsteams en technici die hun kerk willen zien groeien en de wereld willen bereiken!

Host: Best Life Church, Utrecht

Ook zijn er breakout sessies met ervaren leiders, aanbidders, technici, jeugdleiders, kidswerkers etc. die jou meenemen in geweldig onderwijs waar jij de komende jaren mee aan de slag kunt om jouw kerk te versterken op het terrein waar God jou geroepen heeft.

Er is korting op de tickets als we voor 1 mei boeken als groep. Voor de 2 dagen samen kost dit 25,- pp. (Kosten zijn voor eigen rekening). We zullen de tickets boeken en voorschieten vanuit de EGZ. Iedereen zal hierna het verzoek krijgen om de 25,- over te maken naar de rekening van de EGZ. Ook als je 1 dag komt is boeken voor het hele weekend goedkoper.