W&CA Teamnight

November 24th, 2017

Vrijdag 24 november zullen we in de Levant een intense, energieke teamnight met elkaar hebben. Het zal allemaal aan komen op samenwerken en teamspirit. Zorg dat je uitgerust bent en doe niet te nieuwe, zwarte of donkere kleren aan. Vanaf 19.30 uur is er koffie, het is belangrijk dat je 19.45 echt binnen bent voor de uitleg van de avond. We vragen hiervoor een kleine vergoeding van 5,- omdat we wat meer kosten moeten maken dan normaal.

tot dan!

Services1 1024x500

Ladies United Worship night

November 27th, 2017

Samen zingen, samen bidden, samen komen voor Zijn troon! Een avond heerlijk meedoen of je onderdompelen in de muziek om je heen. Even de boel de boel laten en aan Zijn voeten tot rust komen. Naast samen zingen en genieten van de muziek en Gods aanwezigheid, wordt er ook een korte boodschap gedeeld over aanbidden, wat is aanbidden en waarom doe je het eigenlijk?

Lokatie: Go and Tell, Gaffel 6, Zeewolde

Schermafbeelding 2017 10 01 om 16.32.28

XmasEve Medewerker

December 24th, 2017

Om XmasEve 2017 tot een groot succes te maken hebben we jou nodig! In de periode november, december, tijdens en na het event zijn vele handen nodig We willen Zeewolde bereiken met dit fantastische event. Bouw jij mee!

075678662379

Ladies United Movie night (9 januari) en nabespreking (23 januari)

January 9th - January 23rd, 2018

€5

De langverwachte verfilming van de bestseller van Paul Young getiteld 'THE SHACK' (vertaald naar 'De Uitnodiging') nu inclusief Nederlandstalige ondertiteling!.

‘De uitnodiging’ van W. Paul Young: het verhaal dat een onverwachte bestseller werd en voorgoed afrekende met het beeld van God als blanke man met een witte baard. Nu verfilmd als ‘The Shack’ door de makers van ‘Life of Pi’, met Octavia Spencer (‘The Help’) die schittert in haar rol als God.

De jongste dochter van Mack Philips, Missy, wordt tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in de wildernis van Oregon worden er aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht. Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje – schijnbaar van God – met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan en daar een weekend door te brengen. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils. Hij treft er een ongewoon gezelschap aan: Papa, een stevige Afro-Amerikaanse vrouw, haar zoon Jezus, een vriendelijke timmerman uit het Midden-Oosten, en de spring-in-‘t-veld Sarayu. ‘De uitnodiging’ worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

In schitterende dialogen, die het merendeel van de film uitmaken, probeert het drietal Mack nieuwe geloofsinzichten bij te brengen en hem te verzoenen met het onheil dat hem heeft getroffen. Geen thriller dus, maar een moderne vorm van een christelijk traktaat. Veel nadruk op de intieme omgang met God.

Kijk je met ons mee?

200817 egz fundamentalsbeeld1

Fundamentals

February 2nd - February 23rd, 2018

Overweeg je om je aan te sluiten bij de gemeente? Speciaal voor jou hebben we een cursus van 4 zondagavonden waar we je vertellen waar we voor staan en wat je van ons kunt verwachten. Zo leer je de gemeente én nieuwe mensen kennen en ontdek je wat je kunt doen bij ons.

De cursus start op zondag 2 februari 2018. De andere data zijn 9, 16 en 23 februari. De locatie waar we de avonden houden hangt af van het aantal deelnemers, dus dat hoor je nog. Iedere avond start om 20.00 uur. Wil je meedoen, registreer je dan via de knop "Register Now".

In dit document wordt uitgelegd hoe de registratie werkt.